Catering en Barbecue in Markelo

Partyservice Markelo verzorgt uw evenement, of het nu is voor uw bedrijfsfeest, personeelsfeest of buurtfeest is. Partyservice Markelo regelt het voor u op vakkundige wijze!

Welk feest u ook kiest, een buffet, barbecue of diner, Partyservice Markelo neemt de tijd om al uw wensen in kaart te brengen en daar een passend voorstel bij te maken. Elk feest is voor ons een uitdaging en maker er dan ook wat bijzonders van! 

Partyservice Markelo bezorgd op de afgesproken tijd uw bestelde arrangement ter plaatse. Daar wordt uw buffet met professionele apparatuur opgesteld. Een eventuele tent wordt ruim van tevoren opgezet, zodat u in staat wordt gesteld deze naar eigen smaak in te richten.

Wie een feest organiseert heeft natuurlijk als uitgangspunt dat alles klopt en tot in de puntjes is georganiseerd. Want als gastvrouw of gastheer wilt u uw gasten natuurlijk een avond bezorgen waar nog lang over wordt nagepraat – in positieve zin uiteraard.

Bij Partyservice Markelo bent u dan ook aan het juiste adres. Wij zorgen er voor dat uw buffet perfect is verzorgd, altijd vers bereid met de beste ingrediënten, uiteraard zijn ook vegetarische gerechten mogelijk. Natuurlijk kunnen wij ook zorgen zorgen voor de feestelijke aankleding en/of bedienend personeel.

Buffetten

Onze buffetten zijn altijd vers bereid met de beste ingrediënten en wordt bezorgd bij jou op locatie.

Barbecue

Geen tijd om boodschappen te doen? Partyservice Holten levert barbecue pakketten!