Service

Laat ons uw zorgen uit handen nemen, of het nu is voor uw bedrijfsfeest, personeelsfeest of buurtfeest. Wij regelen het voor u op vakkundige wijze!
Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van catering. Of u nu kiest voor een buffet, barbecue, diner of wat u ook maar wilt, wij nemen de tijd om uw wensen in kaart te brengen en daar een passend voorstel bij te maken.

Elk feest is voor ons een uitdaging om er iets bijzonders van te maken! 

Op een vooraf afgesproken tijdstip bezorgen wij het door u bestelde arrangement ter plaatse. Met professionele apparatuur wordt uw buffet opgesteld. Een eventuele tent wordt ruim van tevoren opgezet, zodat u in staat wordt gesteld deze naar eigen smaak in te richten.

Catering

Wie een feestje organiseert heeft natuurlijk als uitgangspunt dat alles klopt en tot in de puntjes is georganiseerd. Want als gastvrouw of gastheer wilt u uw gasten natuurlijk een avond bezorgen waar nog lang over wordt nagepraat – in positieve zin uiteraard.

Dat treft dan, want bij Partyservice holten bent u aan het goede adres. Wij zorgen er voor dat uw buffet uitstekend is verzorgd en desgewenst kunnen wij ook zorgen voor een feestelijke aankleding en/of bedienend personeel.

Buffetten

Onze buffetten zijn altijd vers bereid met de beste ingrediënten en wordt bezorgd bij jou op locatie.

Barbecue

Geen tijd om boodschappen te doen? Partyservice Holten levert barbecue pakketten!